Фото без описуПроблема якості води, яку споживає населення нашого селища, залишається  гострою, але на перше місце виходить проблема нестачі водних ресурсів взагалі. Кліматичні зміни , падіння рівня грунтових вод , недбайливе ставлення до наших водних  ресурсів  призвели до вкрай складної ситуації .

Незважаючи на важку ситуацію з бюджетом громади та епідемією короновірусу, за ініціативи селищного голови В.М. Герасимчука було внесено зміни до селищного бюджету на 2020 рік (рішення №995 XXIXсесіїVIII скликання), виділено кошти на ремонт  артсвердловини  с.Громада  в сумі 150000 грн. Відновлення  артсвердловини глибиною 100 метрів , встановлення енерго-акумулюючих резервуарів, відновлення лінії електропостачання , прокладання нової ділянки водогону довжиною 250 метрів дозволить забезпечити стабільність водопостачання с.Громада та зменшить  навантаження на водогін селища. Окрім того встановлюються лічильники на артседловині для контролю використання громадянами водних ресурсів.

   Крок за кроком громада рухається до вирішення проблеми постачання питної води , але лише спільними зусиллями , за умови дбайливого ставлення ми зможемо зберегти наше джерело життя…

Фото без опису

Фото без опису