Шановні жителі Любарщини!

     Щиросердечно вітаю усіх молодих душею з прекрасним літнім святом Днем молоді. Молодість безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Сучасні і освічені, ви творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

        Дуже приємно, що наша молодь бере активну участь у громадському та політичному житті. Молодість це не тільки прекрасний етап в житті кожної людини, це особливий стан душі. Це час сподівань, нестримної енергії, сміливих  задумів. Але сучасні реалії ставлять перед молоддю також і зрілі завдання.   Молоді герої відстоюють цілісність держави на сході України проявляючи героїзм та вірність українським ідеалам.

     Молодь України зробила рішучий вибір на користь демократії, правди і справедливості, гучно заявила про своє бажання бути вільними людьми у вільній країні. Твердо знайте молодість не вік. Молодість це стан душі. Залишайтесь молодими!

      Тож бажаю Вам, долаючи життєві труднощі, наполегливо шукати нові дороги в своєму житті. Бажаю мирного сьогодення і процвітаючого майбутнього, прекрасного настрою, радості від зустрічей з друзями, кохання, щастя, великих успіхів в усіх починаннях.

 

З Днем молоді!!!