Фото без описуПроблема реконструкції існуючої каналізаційної насосної станції  №2 на території Любарської центральної районної лікарні постала не сьогодні. Даний , надзвичайно  важливий об’єкт забезпечення безперебійного функціонування ЦРЛ  перебував в  аварійному   стані ,  що несло загрозу роботі Любарської центральної районної лікарні .

Перекачування стічних вод  з ЦРЛ та вулиці медичної  існуючою КНС  №2 потребувало компклесного вирішення . Незважаючи на те що КНС №2 не  знаходиться   на території громади , було прийнято рішення за ініціативи селищного голови В.М. Герасимчука щодо вирішення даної проблеми та виділення  значних  коштів  з бюджету ОТГ:

Загальна кошторисна вартість по об’єкту : «Реконструкція  існуючої КНС №2  на території ЦРЛ в смт. Любар Любарського району склала 1169194,70 грн.

У 2019 році даний об’єкт  профінансовано на суму 421925,70 грн, з них:

-208000,00 кошти обласного бюджету ;

-213925,70 грн. кошти селищного бюджету.

Решту коштів в сумі 747269,00грн. було направлено  рішенням

30 сесії 8 скликання  № 1042 від 03.06.2020року з селищного бюджету.

Проведено відповідні роботи:

-реконструкція будинку ;

-заміна обладнання ;

- заміна електричного обладнання;

- ремонт системи вентиляції;

- поточний ремонт, заміна вікон, ремонт даху;

-встановлення обладнання для фіксування загазованості.

Реалізація  проекту вирішує цілий комплекс проблем: знижує аварійність мереж, зменшує екологічні ризики, покращує якість лудіння сотень громадян. Іншими словами – виконуючи ці проекти, ми запобігаємо можливим комунальним небезпекам для пацієнтів ЦРЛ та жителів громади .

                                                   З повагою Любарська селищна рада