Фото без описуЧетвертого липня, відзначається День національної поліції України.  Це професійне свято цього року відзначається вже п’ятий   раз, тож стало ювілейним.

         В цей день до  Любарського відділення поліції Бердичівського ВП ГУПН в Житомирській області завітали голова Любарської районної ради Кучер І. П., голова Любарської РДА Сьомко В. Т., секретар Любарської селищної ради Янко В. В.Лунали слова вдячності за кожен день  мужності, витримки, самовіддачі, професіоналізму на роботі що стала для правоохоронців покликанням. Почесними грамотами було відзначено членів колективу Любарського відділення поліції.

    Адже саме ви охороняєте спокій та життя мешканців Любарської району . Ви обрали для себе мужню і почесну професію –  захищати конституційні права і свободи громадян, охороняти мир та спокій.

День поліції: історія свята Спочатку День поліції України відзначали 4 серпня – у день підписання президентом у 2015 році закону Про національну поліцію. Відбувалося це згідно з указом президента від 9 грудня 2015 року. День поліції відзначався щорічно в цей день включно до 2017 року.  Однак у 2018 році президент вніс зміни до указу. І відтоді з днем поліції в Україні вітають 4 липня. Перенесення святкування на 4 липня присвячене символічній події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські прийняли присягу на Софійській площі у Києві. Столиця стала першим містом, де запрацювала нова поліція. Другим українським містом став Львів, третім – Одеса.

Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству. Успіхів у професійній діяльності, зокрема подальшій боротьбі із злочинністю задля забезпечення стабільності та дотримання правопорядку, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої України. 

Фото без описуФото без опису