На основі моніторингу дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів суб’єктами, які здіи?снюють господарську діяльність на території Любарського району 

За участі фахівців Любарського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області  протягом минулого тижня проведено  моніторинг на 14 об’єктах.

З них в 2 закладах громадського харчування, 10 об’єктах торгівлі продовольчими товарами, та агропродовольчому  ринку (двічі в період роботи).

За результатами моніторингових перевірок складено 8 протоколів про адмін. правопорушення по ст.42 КУпАП.Середпорушників1 заклад громадського харчування та7закладів роздрібної торгівлі харчовими продуктами.

З працівниками закладів проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо здійснення діяльності в умовах складної епідеміологічної ситуації.

Робота у цьому напрямку триває.