Фото без опису      5серпня  відбувся  суботник щодо благоустрою території перед ЦНАП Любарської селищної ради , який запрацює в пілотному режимі з 24.08.2020року.

Очікується що  для відвідувачів ЦНАП  у  новій будівлі , створеній за шведським проектом, де буде облаштовано 10 робочих місць -   надаватиметься 132 послуги, включно з реєстрацією місця проживання, бізнесу, нерухомості, актів цивільного стану, послугами соціального характеру, пенсійними та іншими послугами необхідними для мешканців громади та району. Також у ЦНАП буде встановлена електронна черга . Планується, що новостворений  ЦНАП обслуговуватиме громадян   всього району.Центри надання адміністративних послуг (далі ЦНАП),мають  увійти  в наше життя як місце, де можна отримати послуги від органів влади в комфортних умовах. ЦНАП розширюють перелік послуг,  покращують умови перебування відвідувачів і з кожним роком стають все більш затребуваними та впізнаваними.

Любарська ОТГ прагне  перелаштувались на нові підходи роботи місцевої влади, ми  стали приділяти набагато більше уваги забезпеченню прийнятної комунікації з громадянами? Можливо, треба людям пояснити, що все змінилось, і розповісти про нові підходи в обслуговуванні, про нові можливості при отриманні адміністративних та інших послуг?На відміну від інформування, тобто односторонньої передачі повідомлень, монологу,  комунікація – це діалог, спілкування, процес взаємообміну інформації (фактами, ідеями, поглядами тощо)  між двома або більше особами. Саме питання налагодження комунікації між владою і мешканцями громади наша мета.

УВАГА, ВВІЧЛИВІСТЬ , ПОВАГА та КОМФОРТ, викликають у людини позитивні емоції від спілкування з незнайомими людьми (в нашому випадку з чиновниками)? Коли людина відчуває повагу до себе, розуміння своїх проблем та потреб, і усвідомлює, що їй готові допомогти, не створюючи додаткових перешкод. Потрібно зробити комфортними приміщення, та територію навколо ЦНАП , щоб перебування в яких залишало  виключно позитивні відчуття та спогади .

Саме з такою метою за ініціативи Любарського  селищного голови В.М. Герасимчука проведено  благоустрій території навколо ЦНАП , де надалі заплановано виконання робіт щодо озеленення  та  вкладання бруківки на доріжках .


                                                     З повагою Любарська селищна рада

Фото без опису