Відбулася засідання робочої нарада, яку провів керівник громади Герасимчук В. М.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів апарату селищної ради та комунальних установ громади.

         Спочатку очільник громади зупинився на актуальних питаннях життєдіяльності Любарської селищної ради, благоустрою, забезпечення стабільної роботи закладів соціальної сфери, підготовки їх до опалювального сезону, завезенню твердого палива тощо.

         Слід зазначити, що з метою забезпечення своєчасної підготовки комунальних підприємств та закладів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 років прийнято рішення виконавчого комітету селищної ради від 24 червня 2020 року №79 «Про підготовку готовності об’єктів господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери Любарської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року.», яким утворено селищний оперативний штаб та затверджено заходи з підготовки закладів бюджетної сфери та комунальних підприємств до роботи  в осінньо-зимовий період.

– Тільки своєчасно розпочатий та якісно виконаний весь комплекс заходів по підготовці до опалювального періоду може гарантувати стабільну роботу закладів соціальної сфери, з мінімальною кількістю позаштатних ситуацій у осінньо-зимовий період, - зазначає селищний голова.

Секретар ради Янко В.В. зазначив що особливо увагу слід приділити   питанню підготовки закладів освіти до нового навчального року, продовження впровадження державного освітнього стандарту Нової української школи на рівні початкової ланки в усіх освітніх закладах громади, підготовки класних ігрових кімнат, створення належних умов для перебування учнів , питання підготовки та проведення медичного огляду працівників та учнів ЗНЗ громади.

в.о.начальника відділу освіти , молоді та спорту Северин О.О.;

начальник відділу культури , туризму та організаційно-масової роботи Сторожук Н.П.;

головний лікар КНП «Любарський ЦПМСД» Вінічук В.Р.

директор Любарського КП «Добробут»  Кузьмінський С.Г. т.і.; провели грунтовний аналіз підготовки всіх галузей громади до роботи в опалювальному сезону 2020-2021року. Також обговорені організаційні питання відзначення Дня Державного Прапора та 29-ї річниці Незалежності України.

За підсумками наради були дані відповідні доручення та визначені строки їх виконання.