Фото без описуОдинадцятого серпня 2020 року  відбувся черговий  суботник щодо благоустрою території перед ЦНАП Любарської селищної ради , який запрацює в пілотному режимі з 24.08.2020року.

Очікується, що  для відвідувачів ЦНАП  у  новій будівлі , створеній за шведським проектом, де буде облаштовано 10 робочих місць -   надаватиметься 132 послуги, включно з реєстрацією місця проживання, бізнесу, нерухомості, актів цивільного стану, послугами соціального характеру, пенсійними та іншими послугами необхідними для мешканців громади та району. Також у ЦНАП буде встановлена електронна черга . Планується, що новостворений  ЦНАП обслуговуватиме громадян   всього району.Центри надання адміністративних послуг (далі ЦНАП),мають  увійти  в наше життя як місце, де можна отримати послуги від органів влади в комфортних умовах. ЦНАП розширюють перелік послуг,  покращують умови перебування відвідувачів і з кожним роком стають все більш затребуваними та впізнаваними.

Селищний голова Герсимчук В.М. впевнений що завершення в повному обсязі даного проекту є одним з пріорітетів роботи , адже це значно покращить надання адміністративних послуг жителям Любарського району. Потрібно зробити комфортними приміщення, та територію навколо ЦНАП , щоб перебування в яких залишало  виключно позитивні відчуття та спогади .

 Володимир Миколайович разом з колективом селищної ради провели   благоустрій території навколо ЦНАП ,  виконавши земельні  роботи(було завезено 9 вантажівок землі для підсипки майбутніх  клумб з барвистими квітами) за що висловлюємо вдячність керівнику ТЗОВ «Агрофірма Відродження» Марцуну О.М., директору ТОВ «Агро-Регіон Любар» Олійнику М.Ю., Брижко Д.В. який надав послуги навантажувача .

Завершено роботи з монтування освітлення прилеглої території та встановлено енергоощадливі  світильники згідно проекту . Звісно роботи ще вдосталь , але селищний голова    Герасимчук В.М. переконаний що спільними зусиллями , (а роботи з благоустрою території біля приміщення ЦНАП проводяться за спонсорські кошти)ЦНАП відкриє двері для жителів Любарщини.

З повагою Любарська селищна рада

Фото без опису