Фото без описуАдміністративні послуги сфери соціального захисту входять до переліку найзатребуваніших базових послуг, які на сьогодні вже інтегровані у  ЦНАПЛюбарської селищної ради.

 З 1 січня всі адміністративні послуги соціального характеру (субсидія, пільги, допомога) надаватимуть органи місцевого самоврядування через відділ «ЦНАП» Любарської селищної ради  або у Авратинському, Великодеревичівському, Липненському, Малобраталівськомустаростинських  округах з використанням програмного комплексу інтегрованої інформаційної системи «Соціальна громада».

Цейпрограмний комплекс дозволить опрацьовуватидокументи в електронномувигляді.Електронні копії документів, прийняті через “Соціальну громаду”,  потрапляють в УПССП того ж дня, що скорочує час прийняття рішення на тиждень раніше.

Таким чином жителі територіальної громади будуть забезпечені доступом до базових послуг соціального характеру та соціальної підтримки відповідно до їх потреб.

  Соціальні послуги вже зараз є максимально наближеними до кожного мешканця та можуть надаватися у комплексі з іншими послугами за моделлю життєвих ситуацій. 

До відома:

Запрацював Гід з державних послуг (https://guide.diia.gov.ua/) – вікіпедія усіх сервісів, що надаються державними та місцевими органами. Дані щодо 1000 державних послуг вже є на Гіді: соціальний захист, громадянство та міграція, будівництво та нерухомість, бізнес та громадські формування, фінанси та податки та ще 12 інших категорій. Тут ви знайдете інформацію про те, де і як отримати послугу, її вартість, які документи необхідні.

Фото без опису