Фото без опису24.09.2020 року під головуванням селищного голови В.М. Герасимчука відбулось одинадцяте засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Любарської селищної ради. На розгляд членам Комісії, службою у справах дітей, було винесено 14 питань, а саме: 2 питання, які стосувались постановки на соцільний квартирний облік дітей, позбавлених батьківського піклування (з подальшим винесенням на затвердження виконавчим комітетом); 4 питання щодо доцільності (недоцільності) надання службою у справах дітей погодження на перебування дітей на вихідні та святкові дні, крім канікул у Березівській спеціальній школі Житомирської обласної ради та Любарській спеціальній школі на жовтень 2020 р.; 1 питання, яке стосувалось визначення днів побачень одним із батьків із малолітньою дитиною; розглянуто 5 питань щодо неналежного виконання законними представниками батьківських обов’язків; опрацьовано та затверджено  1 індивідуальний план соціального захисту дітей, яка опинились у складних життєвих обставинах та 3 індивідуальний плани соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Комісія з питань захисту прав дитини при виконкомі Любарської селищної ради, відповідно до Положення про комісію, здійснює свою діяльність не рідше ніж 1 раз на місяць, при необхідності може бути скликана позачергова Комісія.

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ПИТАННЯ, ЯКІ СТОСУЮТЬСЯ ЗАХИСТУ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ І ПОТРЕБУЮТЬ КОЛЕГІАЛЬНОГО ВИРІШЕННЯ, ПРОСИМО ЗВЕРТАТИСЬ ЗА АДРЕСОЮ: 13100, СМТ. ЛЮБАР, ВУЛ. НЕЗАЛЕЖНОСТІ, 52 (1 поверх приміщення управління праці,соціальної та сімейної політики РДА).