Вже третій рік поспіль працівники служби у справах дітей Любарської селищної ради мають нагоду висловити слова вдячності, пошани та поваги людям, які не дозволили дітям – сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування залишитися без родинного затишку, міцних, теплих обіймів та батьківської любові. Так, щорічно в Україні, в останній день вересня відзначається особливий день – День Усиновлення! І не дивлячись на те, що цьогоріч, у зв’язку із пандемією коронавірусної хвороби (COVID-19), ми не змогли зібрати всіх разом, проте це не завадило нам побажати добробуту, сили, натхнення, благополуччя та вручити подарунки людям, які взяли на виховання дітей, і вкотре наголосити їм про те, що вони роблять гарну справу.

Станом на 30 вересня 2020 року в Службі на первинному обліку дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування перебуває  - 40 дітей, під опікою -  33 дитини, з них: 12 дітей – сиріт та 21 дитина, позбавлена батьківського піклування.

На території ОТГ функціонує 3 дитячі будинки сімейного типу, в яких виховується  16 дітей, та 3 прийомних сім’ї, в яких виховується – 7 дітей.

 

Щиро бажаємо міцного здоров’я, терпіння, мудрості, злагоди, миру та добра прийомним батькам, батькам – вихователям, опікунам, піклувальникам, усиновлювачам та всім, хто відкриває шлях дітям у щасливе життя, створює нові можливості, дає надію і впевненість у майбутньому!

З повагою, колектив служби у справах дітей  Любарської селищної ради!