Фото без описуУчитель - це не професія, вчитель - це ціле життя, і воно віддане школі і учням. Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте в свою справу, що часом забираєте свою цінну увагу у близьких. Бажаю  провести це свято в колі сім'ї. Любові вам, терпіння, щастя і благополуччя!

За покликом серця Ви  обрали благородну, потрібну, але дуже відповідальну професійну стезю - педагогічну. Вчити дітей - це не просто ваша робота, це стиль життя. Адже Ви дбаєте про учнів, як про рідних дочок і синів. Бажаю вам, дорогі педагоги, незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та перемог!

 Дозвольте у переддень Вашого  професійного  свята  привітати вас від усієї душі! Ви  наставники і навіть друзі, Ви даруєте дітям  надію і допомагаєте розправити крила для великого польоту довжиною в життя.Бажаю вам, дорогі педагоги, незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та перемог!.

Всіх, завдяки кому злітають в небо літаки, будуються міста, здійснюються відкриття і входять в життя нові технології, всіх, хто терпляче веде за руку і допомагає  робити перші кроки до знань, вітаю з чудовим святом — днем вчителя. Спасибі вам за розумне, добре, вічне. Всі квіти світу — до ваших ніг. Щастя вам і благополуччя, дорогі вчителі.

З Днем Вчителя!