За інформацією Посольства України в Йорданському Хашимітському Королівстві керівництво йорданської мережі супермаркетів «Cozmo» зацікавлене у розширені номенклатури товарів українського виробництва, зокрема, за рахунок: органічних продуктів, меду, виробів із м’яса, грибів різних видів (в тому числі сушених), ягід різних видів, твердих сирів. Крім того, аналіз товарів, що продаються у вказаній мережі, свідчить про можливість пропонувати крупи (особливо крупу гречану), вироби зі свинини, алкоголь. Водночас є перспектива та можливість створення в магазинах промостенду з українськими товарами. Ця пропозиція потребує опрацювання поставки пробної партії різноманітних товарів українського виробництва до Йорданії.

         Водночас, існує можливість реалізації в країні перебування українських товарів під місцевим брендом та можливість поставок м’яких іграшок українського виробництва до мережі магазинів «Hamleys».

         Для подальшого інформування Мінекономіки та Посольства України в Йорданському Хашимітському Королівстві просимо повідомити про бажання підприємств району/міста/ОТГ співпрацювати з Йорданським Хашимітським Королівством та йорданською мережею супермаркетів «Cozmo» Департамент агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації на електронну адресу: zed_zt@ukr.net, economic@aprdep.zht.gov.ua.