Фото без опису16.12.2020 року відбулось 15 засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Любарської селищної ради на чолі з головою селищної ради В.М. Герасимчуком.

На засіданні комісії розглядалися питання доцільності/недоцільності надання службою у справах дітей погодження на перебування трьох малолітніх дітей у Березівській спеціальні школі Житомирської області на вихідні та святкові дні впродовж місяця, крім канікул; доцільності перебування дітей у родині; щодо неналежного виконання батьківських обов’язків; перегляд та затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку ССД та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

В ході розгляду питань приймалися до уваги забезпечення батьками належного догляду за дітьми, відносини в сім’ї, характеристики старостинських округів, ставлення батьків до виконання їх батьківських обов`язків, умови проживання сімей, інформації від Любарського відділу ГУНП, потреби дітей, характеристики з навчальних закладів, висновки із закладів охорони здоров'я та рекомендації, тощо.

В ході засідання були прийнятті рішення по всім вищезазначеним питанням та скоординована робота членів міждисциплінарної команди з метою організації надання  в межах компетенції допомоги дітям з родин.

Комісія з питань захисту прав дитини при виконкомі Любарської селищної ради, відповідно до Положення про комісію, здійснює свою діяльність не рідше ніж 1 раз на місяць, при необхідності може бути скликана позачергова Комісія.

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ПИТАННЯ, ЯКІ СТОСУЮТЬСЯ ЗАХИСТУ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ І ПОТРЕБУЮТЬ КОЛЕГІАЛЬНОГО ВИРІШЕННЯ, ПРОСИМО ЗВЕРТАТИСЬ ЗА АДРЕСОЮ: 13100, СМТ. ЛЮБАР, ВУЛ. НЕЗАЛЕЖНОСТІ, 52 (1 поверх приміщення управління праці, соціальної та сімейної політики РДА).

Фото без опису