Фото без описуОдним із найулюбленіших усіма дітьми свят є день Святого Миколая. Це свято полюбляють не лише діти, а й дорослі, згадуючи подарунки, знайдені  під подушкою. Діти вірять у Миколая, вони чекають його приходу, пишуть йому листи з побажаннями та вірять, що всі їхні мрії здійсняться.

На жаль, через ситуацію, яка спричинена COVID-19, з метою збереження здоров’я, зібрати дітей у святковому, передноворічному залі не вийшло, проте напередодні свята службою у справах дітей Любарської селищної ради на чолі з головою селищної ради В.М. Герасимчуком вдалося привітати усіх дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані під опіку/піклування, виховуються у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу приємними подарунками та побажати здійснення усіх задумів в такий особливий день.

Також, служба у справах дітей Любарської селищної ради та опікуни дітей висловлюють слова вдячності за надану допомогу і за радість, яку подарували дітям: ТОВ «АФ» Відродження», ТОВ «Агропродукт» - Любар, Підприємство «Кооперативний ринок Любарської РСССТ», ФОП Грибинюк М.М., ДП «Бердичівське лісове господарство», ТОВ «Агро-Регіон Любар», ТОВ «Агролайн-Україна», ТОВ «НАЛТЕКС», Супермаркет «Наш край», ФГ «Нове життя 2019», Любарське споживче товариство райспоживспілка, ФОП Маруженко Н.М., ПП «Редакція газети» «Новий день» -Любар», ПП «Ренет», ФОП Незвещук Віра Миколаївна, Любарська селищна рада, ФОП Степанчук Юрій Петрович, ТОВ «ВАЮР», ТОВ «Агро-Любар», ТОВ «АТК», ПП АФ «Тетерів».

Адже, надзвичайно приємно, що в такий складний час, є люди, яким небайдужа доля дітей, і саме вищезазначені соціальні опікуни (керівники підприємств, установ, організацій, ПП, ФОП) долучилися до привітань дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, які влаштовані під опіку/піклування та подарували діткам різні приємні подарунки (одяг, взуття, іграшки, продукти харчування, солодощі та підтримали матеріально).

Також службою у справах дітей з нагоди святкування Дня Святого Миколая для всіх дітей району був організований онлайн – конкурс. За результатами голосування, а саме, за вподобаннями під відео учасників на сторінці Служби у facebook переможцями стали:

1 місце – Куц Аліна, 7 рочків (495 голосів);

2 місце – Чаплій Ангеліна, 7 рочків (390 голосів);

3 місце – Трофимчук Владислава, 6 рочків (362 голоси).

Вітаємо переможців. Всі учасники онлайн – конкурсу отримали грамоти, подяки та солодкі подарунки.

Щиро бажаємо усім здоров’я, добра, миру, злагоди, благополуччя у родинах та здійснення усіх найзаповітніших мрій та бажань! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису