Фото без описуНовий Рік чекають усі із нетерпінням, адже це пора веселих розваг та подарунків. А особливо це свято люблять наші школярі, які мріють отримати  від Діда Мороза омріяний подаруночок.

Щоб зробити ці миті у житті дітей незабутніми, до свята Нового року долучилися і постаралися наші благодійники, соціальні партнери.

Педагогічні колективи висловлюють щиру подяку  за постійну турботу про дітей спонсорам:ТОВ  АТК, керівник Колесник А.Ф.; ТОВ «Відродження», керівник  Марцун О.М.; ТОВ «Агро-Кусто», ТОВ «Агро  Регіон-Любар» керівники Степанчук Ю.М. та Харчишин Д.В.; СФГ «Злагода», керівник Бугира О.С.; ФОП «Данилевич»; ПСП ім. О.Я.Пархоменка, керівник Левчук М.М.; СТОВ «Привітівське», керівник Василівський О.М.  Особливо щиру вдячність висловлюють педагогічні колективи, батьківський комітет та учні Любарської селищної ради народному депутату України  Кузьміних Сергію Володимировичу, який за зверненням відділу освіти, молоді та спорту подарував солодощі учням шкіл.

Бажаємо Вам напередодні Нового року та Різдва Христового родинного щастя, міцного здоров’я, оптимізму, мудрості у житті, віри, надії і любові у серці. Нехай 2021 рік стане для Вас успішним і плідним, щедрим на здобутки та добрі справи, мир та спокій!

 

З вдячністю відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.