Фото без опису02.02.2021 року працівниками служби у справах дітей Любарської селищної ради спільно з представником Любарського ВП Бердичівського ВП ГУНП в Житомирській обл. по території Стрижівського старостинського округу проведено профілактичний рейд щодо недопущення продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Під час рейду фактів продажу заборонених товарів – не виявлено.

Спеціалістами служби роздані інформаційні брошури про заборону продажу дітям алкоголю та тютюну, а працівником поліції продавцям закладів роз’яснено про відповідальність, яка може настати вразі порушення закону.

Однак, не зважаючи на заборону та наслідки правопорушення є продавці, які свідомо нехтують законом. Нагадуємо, що згідно чинного законодавства, штраф за продаж неповнолітнім заборонених товарів до 1700 грн. для продавця та 6800 грн. для власника закладу і позбавлення ліцензії на реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Спільна робота у цьому напрямку служби та поліції не закінчена, це тільки початок плідної та тісної роботи, подібні профілактичні заходи будуть проводитися регулярно по всіх старостинських округах.

Фото без описуФото без опису