Фото без опису

   15 лютого для сотень сімей наших співвітчизників є пам’ятним днем. Адже в цей день 1989 р. солдати, на долю яких випало пізнати весь біль і жах війни в Афганістані перетнули афгансько-узбецький кордон і згодом повернулися додому. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
   Сьогодні, в приміщенні Любарського районного будинку культури відбувся урочистий захід на честь вшанування ветеранів війни в Афганістані. Окрім різноманітних концертних номерів, до програми заходу було включено нагородження ветеранів Афганської війни та покладання квітів до пам’ятника їх загиблим побратимам, нашим землякам, які віддали своє життя в тій страшній війні.
   Також в ході заходу неодноразово було згадано героїв, що віддали своє життя захищаючи нас з вами на сході України, покладено квіти до меморіальних знаків загиблим героям АТО.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису