ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акту

 

Проект рішення сесії Любарської селищної ради «Про затвердження Положення про здійснення сезонної роздрібної торгівлі на території Любарської селищної ради»

 

Розробник проекту –  відділ економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради .

 

         Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення  на офіційному веб-сайті Любарської селищної ради  оприлюднюється проект рішення сесії Любарської селищної ради «Про затвердження Положення про здійснення сезонної роздрібної торгівлі на території Любарської селищної ради»

 з аналізом його регуляторного впливу.

          Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань в місячний термін розробником проекту (з 16.02.2021р. по 16.03.2021р.) – відділ економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради (поштова адреса: 13133, Житомирська область, смт.  Любар,  вул. Незалежності, електронна адреса: ekonomika.liub@gmail.com).

Крім того, з вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційній веб-сторінці Любарської селищної ради https://lubarska-gromada.gov.ua/regulyatorni-akti-10-04-00-24-01-2018/