Фото без опису

 

   03.03.2021 р. в залі засідань Любарської селищної ради відбулася зустріч підприємців Любарської громади з керівництвом селищної ради. З підприємцями поспілкувалися перший заступник селищного голови Франков А.Є., заступник селищного голови Кузьмишина Ж.С. та секретар Любарської селищної ради Біленький А.С. 
 

Фото без описуФото без опису


   В ході засідання підіймалося питання щодо пом’якшення карантинних обмежень на території Любарщини в зв’язку з некритичним рівнем епідеміологічної небезпеки в громаді. Селищною радою було прийняте звернення від суб’єктів здійснення підприємницької діяльності роботу яких заборонили, або обмежили в зв’язку з посиленням карантину в Житомирській області через спалах коронавірусу рішенням засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 1 березня 2021 року.
 

Фото без опису


   В звернені  до виконавчого комітету Любарської селищної ради підприємці просять підтримати ФОП-ів на період карантину з 03.03.2021  року по 17.03.2021 року. Дослівно : «Оскільки рішення Житомирської ОДА перекреслює статтю 43 Конституції України про право на працю. У зв’язку з некритичним станом в Любарській територіальній громаді, просимо зробити виняток для підприємців, які здійснюють торгівлю промисловими товарами і прийняти відповідне рішення».
   Розгляд даного звернення буде винесено на позачергове засідання виконавчого комітету 5 березня о 10:00 в залі засідань Любарської селищної ради.

   Крім того було направлено чергове звернення до сесії Любарської селищної ради про внесення змін до рішення селищної ради «щодо встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та єдиного податку на 2021 рік».

 

Фото без описуФото без опису