Фото без опису

   

   У вересні 2019 року відбулись навчальні збори з оперативним резервом другої черги з метою підготовки особового складу бригади територіальної оборони до виконання завдань за призначенням,  53 військовозобов’язаних з Любарщини взяли участь у проведенні зборових заходів. Одним з них був Кирилюк Віталій з с.Глезне. Він проходив строкову службу близько 20 років тому, тому відновити свої військові навики було для нього вкрай важливо. Щодня він отримував нові знання та з великою відповідальністю ставився до доручених йому завдань.

   За результатами проведення зборів солдату Кирилюку Віталію Васильовичу наказом військового комісара Житомирського обласного військового комісаріату присвоєно чергове звання «старший солдат». Від імені військового комісара Любарського районного військового комісаріату Віталій був нагороджений Почесною грамотою за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, відмінні особисті навички та розумну ініціативу під час виконання навчально-бойових завдань щодо захисту народу України в ході тактичного навчання у складі оперативного резерву військової частини. 

   Вдало та на високому рівні проведені збори вразили Віталія настільки, що він вирішив підписати контракт та присвятити життя Збройним Силам України. Тому наразі старший солдат Віталій Кирилюк проходить військову службу за контрактом у Любарському РТЦК та СП на посаді інструктора відділення рекрутингу та комплектування, агітує громадян на військову службу за контрактом та  з власного досвіду розповідає кандидатам про її суттєві переваги.