Фото без опису

 Нещодавно спеціалістом служби у справах дітей Любарської селищної ради спільно із  інспектором Любарського РС філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області, було проведено із неповнолітніми, які перебувають на обліку в секторі виховну годину на тему: «Недопущення повторного вчинення злочину» та «Сімейний етикет – шлях до щастя родини». Під час бесіди спеціалістом служби, Ольгою Матійчук, особлива увага приділялась застереженню від вчинення в майбутньому повторних адміністративних та кримінальних правопорушень, проявів агресивної поведінки, порушень громадського порядку. Причинами скоєння правопорушень неповнолітніми є: неусвідомлення наслідків своїх вчинків; надмірне вживання алкоголю, наркотиків; незнання законів України; недостатнє виховання та увага з боку батьків; вплив друзів, негативної компанії; важке матеріальне становище.

 

Фото без опису

 

Інспектор сектору, Тамара Здебська, зосередила увагу неповнолітніх на  формуванні культури повсякденного сімейного етикету та навичок комфортних сімейних відносин, про традиції українського народу  та сімейні цінності, як моральну основу життєдіяльності кожної сучасної людини, створення та розвиток щасливої сім’ї, джерелом якої є любов.

Найефективнішими методами роботи з попередження правопорушень серед неповнолітніх, формування здорового способу життя вважаються індивідуальні методи роботи.

Профілактина робота із неповнолітніми, які перебувають на обліку в ДУ «Центр пробації» проводиться спеціалістами щоквартально в рамках норм чинного законодавства.

 

Служба у справах дітей

Любарської селищної ради

 

Любарський районний сектор
філії Центру пробації
у Житомирській області