Фото без опису

    Для кожного із  нас  населені пункти Любарської територіальної громади  є  спільним місцем проживання. Тому ми постійно повинні  задумуватися над тим, якими    вулицями  ми ходимо, яким повітрям дихаємо, які краєвиди нас оточують навкруги  та який імідж  матиме наша територіальна громада. Ми, наші діти, онуки, правнуки  повинні жити в безпечному та комфортному середовищі.     

     Як відомо, найважливіші критерії визначення комфортності місця проживання -  це  впорядкованість територій населених пунктів, чистота та охайність на вулицях, в парках, скверах, смугах зелених насаджень, прибудинкових територіях, зовнішній вигляд будинків та  екологічна безпека. Вони  вимагають   конструктивного об`єднання інтересів влади, суб'єктів господарювання, громадських об'єднань та самих громадян, їх  доброї волі , їх бажання не просто бачити своє село красивим та гостинним, а й приймати постійну активну участь у підтриманні порядку. 

    Для проведення цієї  діяльності не потрібно залучення фінансових ресурсів. Найважливіше тут – системність, постійний контроль та непереборне бажання творити добро. Питання  забезпечення належного санітарного стану населених пунктів, їх впорядкування та благоустрій  є одним із пріоритетних напрямків діяльності  Любарської  селищної ради, її виконавчого комітету та депутатського корпусу.

             Сьогодні на календарі березень – активна пора для  проведення  акції із благоустрою  населених пунктів.  Я запрошую колективи всіх  підприємств, установ, організацій, які функціонують на нашій території, а також всіх громадян долучитись до цієї справи та провести роботи із впорядкування територій.

    У нас  вистачає прикладів постійного, ідеального порядку біля  житлових будинків, а також окремих установ та організацій.  Хочу подякувати  всім таким господарям, які повинні надихати    жителів громади до активних дій.

    Важливий аспект у питаннях проведення благоустрою є озеленення територій. Тому на засіданні виконавчого комітету  були прийняті заходи по озелененню території Любарської територіальної громади. (рішення № 63 від 19 березня  2021 року).

    

                        Шановні  жителі Любарської територіальної громади! 

   Звертаюсь до кожного із Вас -  цієї весни посадити біля своєї оселі, біля виробничого приміщення, в парку, сквері дерево, декоративний кущ, посіяти чорнобривці, матіолу, жоржини.  Кращою діяльністю в цьому напрямку вважаю залучення дітей до періодичних акцій із благоустрою. Налаштовуючи дітей на спільну працю разом з дорослими під час проведення робіт   - ми розвиваємо у них добрі риси дбайливих господарів, привчаємо до постійного порядку. 

       Як селищний голова, я просто впевнений в тому, що поступово наші мрії про чисті, озеленені вулиці, тротуари,  охайні клумби, впорядковані території  біля будинків,  стануть  реальністю. Проживаючи разом єдиною громадою, ми маємо берегти те, що зроблене руками наших старших поколінь, примножувати наші сьогоднішні  досягнення та дбати про  майбутні покоління.

    Для того, щоб наші селище та села стали найкращими, треба їх ПОЛЮБИТИ! І я вірю, що саме для такої любові у кожного із нас вистачить сил  та натхнення!

   За кваліфікованими порадами з питань посадки дерев, підбору порід  просимо звертатися до ЮРИКА ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА

 Тел.  096-172-90-84.

   З цікавими пропозиціями по питаннях благоустрою територій та інших проблемних питаннях звертайтесь за тел. 067-393-29-85 Кришталь Наталія Володимирівна – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Любарської селищної ради.

 

 З повагою

Любарський  селищний голова          ВОЛОДИМИР ГЕРАСИМЧУК