Фото без опису

    Процес децентралізації влади передбачає залучення кожного жителя  до активної участі у житті та розвитку своєї  громади. Це невід’ємна та необхідна умова забезпечення спроможності і самодостатності громади, належного рівня освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, житлово-комунального господарства та інших життєво важливих питань.

   Саме для того, щоб розібратись в сутності процесів децентралізації, знати, якими повноваженнями наділений селищний голова або староста, з’ясувати питання про формування та наповнення селищного бюджету або надання адміністративних послуг в нових умовах запрошуємо активних жителів, громадських активістів  долучатись до співпраці з місцевою владою.

    Лише спільна командна робота допоможе вирішити проблемні питання з молоддю, розвитку спорту, дасть можливість інформувати населення про наші проблеми та успіхи, про наші ідеї та напрацювання, про питання можливого додаткового залучення фінансових ресурсів на розвиток громади, озвучувати інші проблеми та шукати шляхи їх вирішення.

   В форматі відкритості, прозорості, чесності ми зможемо обмінюватись думками, корисними консультаціями, шукати способи активізації залучення мешканців громади до процесу розвитку, що неодмінно допоможе в роботі.

    Апарат селищної ради, члени виконавчого комітету та депутатський корпус готові до співпраці з жителями територіальної громади.

    Хочете творити зміни у своїй громаді – долучайтесь до активної громадської роботи та робіть життя громади кращим.

 

   Контактний телефон 067-393-29-85  Кришталь Наталія Володимирівна - керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Любарської селищної ради.

 

 

   З повагою селищний голова                                Володимир Герасимчук