Фото без опису

 

   З 19 по 28 вересня 2019 року 53 військовозобов’язаних оперативного резерву другої черги Любарського району разом з військовослужбовцями районного військового комісаріату пройшли навчальні збори на базі оздоровчого табору “Березовий гай” в с. Скраглівка Бердичівського району. Збори були проведені з метою підготовки особового складу бригади територіальної оборони до виконання завдань за призначенням.

 

Фото без опису


   У ході зборів військовозобов’язані вдосконалювали рівень своєї одиночної та колективної підготовки, пройшли бойове злагодження в ході виконання навчально-бойових завдань за призначенням, а саме: ведення різних видів бою, патрулювання місцевості як в польових умовах, так в межах міста, несення служби на блокпостах, охорона та оборона важливих об’єктів, а також отримали навики надання невідкладної медичної допомоги, топографії та вогневої підготовки. Усі з великою відповідальністю поставилися до виконання поставлених завдань  За результатами проведення зборів багатьох резервістів було заохочено владою командира батальйону, першого заступника голови Любарської РДА, військового комісара Любарського РВК шляхом присвоєння чергових військових звань та нагородження грамотами.
 

Фото без опису


   По завершенню зборів військовозобов’язані ділились враженнями стосовно  організації навчально-бойових завдань та  дозвілля, забезпеченням якісною військовою формою одягу та взутя,  комфортними умовами проживання; залишились задоволені гарним харчуванням, багато з них виявили бажання подумати над підписанням контракту на проходження військової служби у Збройних Силах України, одним з таким став Віталій Кирилюк, який нині проходить службу у Любарському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки на посаді інструктора відділення рекрутингу та комплектування та може з власного досвіду зробити висновки, порівняння щодо  служби у територіальній обороні та розповісти усім бажаючим про переваги військової служби за контрактом.
 

Фото без опису


   Любарський РТЦК