Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань  та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

 

1. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Любарської селищної ради на 2021 рік.

2. Про внесення змін до бюджету  Любарської селищної  територіальної громади на  2021 рік.

ДОДАТОК

3. Про затвердження цільової програми Любарської селищної ради «Дітям Любарщини – безпечне та якісне харчування» на 2021-2025 роки.

ДОДАТОК  

4. Про внесення змін до рішення селищної ради від  24.12.2020  № 65 «Про затвердження Програми розвитку та утримання житлово-комунального господарства  Любарської селищної ради на 2021- 2022 роки».

5. Про внесення змін  до Програми благоустрою населених пунктів Любарської селищної ради на 2020-2024 роки.

6. Про  Книгу Пошани Любарської селищної ради.

7. Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Любарської територіальної громади».

8. Про затвердження Положення про здійснення виїзної роздрібної торгівлі на території Любарської селищної ради.

9. Про затвердження проектно-кошторисної документації.

10. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво інженерних мереж системи комунально-питного водопостачання в с. М.Браталів Любарської селищної ради Житомирського району (вул. Шевченка, Зарічна, Бондарчука Панаса, Шкільна, Кооперативна, Набережна, Мостова, Садова, Польова)».

11. Про намір передачі в оренду частини адмінприміщення розташованого за адресою смт. Любар, вул. Незалежності,55 та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку другого типу.

12. Про намір передачі в оренду майна комунальної власності – частини приміщення Любарської селищної ради  та включення  об’єктів нерухомого майна до Переліку першого типу.

13. Про намір передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності Любарської селищної ради та включення об’єктів до Переліку другого типу.

14. Про намір передачі в оренду майна комунальної власності-гідротехнічної споруди.

15. Про намір передачі в оренду та включення до Переліку другого типу об’єктів оренди рухомого майна.

ДОДАТОК

16. Про передачу  на баланс Любарської селищної ради майна комунальної власності та затвердження передавального акту. 

17. Про затвердження  акта  передачі-приймання майна  комунальної власності Любарської селищної ради  в оперативне управління.

ДОДАТОК

18. Про  оприбуткування безоплатно отриманих матеріальних цінностей та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2021 рік.

ДОДАТОК

19. Про співфінансування інвестиційного проекту, що може реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2022 році.

20. Про надання дозволу на списання з балансу відділу освіти, молоді та спорту колишньої будівлі школи в с. Липне, вул. Центральна,15.

21.  Про затвердження рішення виконавчого комітету селищної ради від 19.03.2021 № 59 «Про затвердження Положення про платні послуги КНП «Любарська лікарня» Любарської селищної ради Житомирської області.

22. Про ліквідацію та реорганізацію структурних підрозділів КНП «Любарський центр первинної медико-санітарної допомоги» Любарської селищної ради.

23. Про внесення змін до структури та штатної чисельності апарату селищної ради та її виконавчих органів на 2021 рік.

24.  Про визнання  такими, що втратили чинність рішення  сесії Любарської селищної ради від 06.03.2019  № 548 та від 25.04.2019 № 606.

 

Питання агропромислового
комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

 

1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

2. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних  ділянок у власність.

3. Про  припинення права користування земельними ділянками.

4. Про надання дозволу на розробку технічних  документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок.

5. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в межах населених пунктів селищної ради.

6. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності учасникам бойових дій.

7.  Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності, які перебувають у користуванні  громадян.

8. Про  надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок комунальної власності в межах та за межами населених пунктів.

9. Про затвердження проекту   землеустрою щодо відведення земельної  ділянки з подальшою передачею в оренду ТОВ «Кутищанський карєр».

10. Про внесення змін в додатки до рішень сесій селищної ради,та визнання таких, що втратили чинність.

11. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок.

12. Про надання дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо  інвентаризації земельних ділянок розташованих в межах населених пунктів Любарської селищної ради Житомирського  району Житомирської області.

13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  інвентаризації нерозподілених земельних ділянок,  (паїв) на території Любарської селищної ради  Житомирського  району Житомирської області юридичними особами. 

14. Про  передачу  в оренду земельних ділянок  юридичним особам.

15. Про  передачу земельних  ділянок в оренду для  сінокосіння та випасання  худоби та городництва.

16. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки та продажу земельної ділянки ТОВ «Гранд 2020».

17.  Про  надання дозволу на розробку проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок з подальшою передачею їх в оренду для ведення особистого селянського господарства  та городництва.

18. Про  надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки, на якій  розташована будівля  комунального закладу «Любарська школа мистецтв».

19. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних  ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення у разі зміни їх цільового   призначення.

20. Про непогодження  у створенні  ландшафтного заказника місцевого значення на території Любарської селищної ради.

21. Про  надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) юридичним та фізичним особам.

22. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення  у разі зміни цільового  призначення земельної ділянки Коваля Василя Степановича.

23. Про затвердження паспорту привязки до 3-х тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності Степанишина Юрія Івановича.

24. Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельних  ділянок та передачу їх  в оренду.

25.  Про передачу в оренду земельних ділянок СФГ «Едельвейс».

26. Про продовження терміну дії договору особистого  строкового сервітуту для обслуговування будівель торгівлі ФОП  Вашкевича Артема Вадимовича.

27. Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання документації із землеустрою.

28. Про внесення змін в  рішення  селищної ради від 24.02.2021 року № 202 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок та передачу їх в оренду».

29.  Про затвердження детального плану території земельної ділянки з кадастровим № 1823155100:00:001:0123 під реконструкцію власної будівлі магазину з розширенням торгової площі за рахунок підсобних приміщень та горищного простору  смт. Любар, вул.1-ше Травня, № 33 Любарського району Житомирської області.

30. Про затвердження проектно-кошторисної документації.

31. Про внесення змін до договору оренди землі від 20.04.2020 року № 135.