Фото без опису


   Розпорядженням селищного голови  від  01.04.2021 року №70 була створена робоча група з розроблення Стратегії розвитку Любарської селищної територіальної громади на період до 2027 року. До складу робочої групи увійшли : керівництво ради, начальники структурних підрозділів, старости, депутати ради, представники бізнесу, керівники громадських організацій, голова молодіжної ради та інші впливові люди громади.

 1 квітня 2021 року в залі засідань селищної ради відбулося перше засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Любарської селищної  територіальної громади. В даному засіданні взяв участь Дмитро Клименко - залучений експерт зі стратегічного планування, який буде координатором процесу розроблення Стратегії розвитку Любарської селищної територіальної громади.

Під час засідання були обговорені наступні питання :

  • необхідність розроблення Стратегії розвитку Любарської селищної територіальної громади на період до 2027 року для забезпечення сталого розвитку;
  • процес розроблення Стратегії розвитку Любарської селищної територіальної громади на період до 2027 року.

 Особливістю розробки Стратегії розвитку нашої громади є вибір Європейського варіанту розробки стратегії, який полягає в тому, що кожний житель громади, який забажає долучитися до створення стратегії розвитку зможе це зробити.

 Тож Любарська селищна рада запрошує всіх активних жителів Любарщини долучитися до цієї справи. Нам важлива ваша думка, адже лише разом ми зможемо найбільш точно визначити напрямок розвитку і майбутнє громади на найближчі роки!