07 квітня 2021 р. відбулося чергове засідання виконавчого комітету Любарської селищної ради. 

Перед початком засідання селищний голова Володимир Герасимчук привітав Дудара О.М. з призначенням на посаду начальника відділу житлово-комунально господарства, архітектури, будівництва, надзвичайних ситуацій, благоустрою та інфраструктури.

   Порядок денний засідання виконавчого комітету складався з 10 питань, серед найголовнішого, питання  :

  • Про проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою у 2021 році на території Любарської селищної ради (див.).

 Розглянувши дане питання, виконавчий комітет селищної ради ВИРІШИВ:

  1. Провести щорічну всеукраїнську акцію «За чисте довкілля»  на території Любарської селищної ради власними силами підприємств, установ, фізичних осіб-підприємців та організацій усіх форм власності з 07 по 23 квітня 2021 року.

 2. Провести день благоустрою на території Любарської селищної ради власними силами підприємств, установ, фізичних осіб-підприємців та організацій усіх форм власності 9 квітня 2021 року.

  3. Затвердити заходи з благоустрою на території Любарської селищної ради на 2021 рік (додаток 1).

 4. Довести до відома керівників підприємств, установ, фізичних осіб-підприємців та організацій, незалежно від форми власності, закладів торгівлі щодо проведення санітарного прибирання (щоп’ятниці) закріплених за ними територій (додаток 2).

 5. Рекомендувати мешканцям приватного сектору забезпечити належне утримання та благоустрій території прилеглої до присадибної ділянки.

 6. Активізувати роботу уповноважених осіб, які мають право складати протоколи, передбачені Кодексом України про адміністративні правопорушення за статтею 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів».

 7. Старостам про хід виконання рішення інформувати відділ житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, надзвичайних ситуацій, благоустрою та інфраструктури до  23 квітня за формами 1,2 (додаток 3).

 8. Відділу організаційної роботи висвітлити інформацію на офіційному веб-сайті Любарської селищної ради про проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та  дня благоустрою у 2021 році.

 9. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради А.Є. Франкова.


Додатково : на засіданні виконавчого комітету Любарської селищної ради обговорювали проблему забруднення навколишнього середовища через масове використання пластикових виробів (квітів, вінків) на кладовищах. Оскільки в цю пору є найбільший попит на товари такого типу, наполегливо просимо всіх жителів громади, обмежитись у їх використанні.

   Засідання було проведено з дотриманням карантинних обмежень. З рештою проектів рішень, що були розглянуті сьогодні на засіданні виконавчого комітету, можете ознайомитися за посиланням : https://lubarska-gromada.gov.ua/news/1617713482/