Фото без опису


   Строкова служба – це життєвий досвід! - Саме так говорить про проходження строкової служби солдат Дмитро Яблонський з с. Горопаї. Сьогодні він прибув до Любарського РТЦК та СП для постановки на військовий облік у зв’язку із закінченням терміну строкової служби, яку він проходив у Мукачевському прикордонному загоні імені Героїв Карпатської Січі.

   Дмитро говорить про те, що ні на мить не шкодує про час, який він провів на строковій службі. Що для нього – це новий досвід, здобута життєва мудрість та майбутні перспективи. Від служби у прикордонному загоні у нього залишились лише приємні спогади, а півторарічний  термін промайнув дуже швидко. За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, старанність, ініціативу, самовідданість та високий рівень професіоналізму під час проходження строкової служби Дмитро Яблонський нагороджений Грамотою начальника Мукачівського прикордонного загону.

   Ми пишаємось нашим земляком! Дякуємо батькам за виховання справжнього чоловіка та воїна і бажаємо Дмитру реалізувати здобуті знання та досвід у цивільному житті.