Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань  та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1. Про намір передачі в оренду частини адмінприміщення, розташованого за адресою смт. Любар, вул. Незалежності,38 та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку другого типу.

2. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Незалежності від буд.41 до буд.72 в смт. Любар Житомирського району Житомирської області».

3. Про намір передачі в оренду частини громадського будинку, розташованого за адресою: смт.Любар, вул.Незалежності,48.

4. Про намір передачі в оренду частини адмінприміщення, розташованого за адресою смт.Любар, вул. Незалежності,55, загальною площею 58,15кв.м. та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку другого типу.

5. Про намір передачі в оренду частини приміщення КЗ «Любарська школа мистецтв»

6. Про  затвердження передавального акту безоплатної передачі майна з балансу  КП «Болохів» на баланс КП «Добробут».

7. Про  списання безнадійної заборгованості ліквідованого банку "Україна".

8. Про затвердження перспективного плану оптимізації мережі закладів освіти Любарської селищної  ради на 2021 роки.

9. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Любарський центр первинної медико-санітарної допомоги» Любарської селищної ради Житомирської області» (в новій редакції).

10. Про внесення змін до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Любарської селищної ради.

11. Про дострокове припинення повноважень старости Липненського старостинського округу Любарської селищної ради та звільнення старости Лаврука В.В.

12. Про внесення змін до рішення селищної  ради від 24.12.2020 №72.

13. Про намір передачі в оренду частини адмінбудинку, розташованого за адресою с. Нова Чортория, вул. Незалежності,32, та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку першого типу.

14. Про намір передачі в оренду частини приміщення фельдшерського-акушерського пункту с.Гізівщина та включення об’єкту оренди до Переліку другого типу.

15. Про надання дозволу на придбання та виконання комплексу робіт з монтажу та налагодження вуличних  камер і супутнього обладнання відеоспостереження за адресою  вулиця Незалежності в смт. Любар.

16. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Незалежності від буд.41 до буд.72 в смт. Любар Житомирського району Житомирської області».

17. Про затвердження звіту про виконання бюджету Любарської  селищної територіальної громади за 1 квартал  2021  року.

ДОДАТОК 1 (звіт)

ДОДАТОК 2 (пропозиції по внесенню змін)

18. Про визнання  таким, що втратило чинність рішення  сесії Любарської селищної ради від 28.09.2020  № 1167.

19. Про затвердження рішень виконавчого комітету селищної ради.

20. Про  надання згоди на внесення змін до договору оренди від 21.04.2020 р. №24.

21. Про намір передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності Любарської селищної ради розташованого за адресою с. Старий Любар, вул. Медична,5, та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку другого типу.

22. Про намір передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності Любарської селищної ради розташованого за адресою с. Старий Любар, вул. Медична,5, та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку першого типу.

Питання агропромислового
комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

2. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам, право власності на які отримано відповідно до цивільно-правових угод та судових рішень.

3. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних  ділянок у власність .

4. Про припинення права користування земельними ділянками.

5. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок.

6. Про  надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в межах населених пунктів селищної ради.

7. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності учасникам бойових дій.

8. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності, які перебувають у користуванні  громадян.

9. Про  надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності в межах та за межами населених пунктів.

10. Про внесення змін в додатки до рішень, припинення дії рішень сесій селищної ради, та визнання такими, що втратили чинність.

11. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок.

12. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо  інвентаризації нерозподілених земельних ділянок часток (паїв) на території Любарської селищної ради  Житомирського  району Житомирської області.

13. Про передачу в оренду земельних ділянок  юридичним особам.

14. Про  передачу земельних  ділянок в оренду для  сінокосіння та випасання  худоби та городництва.

15. Про  надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок з подальшою передачею їх в оренду.

16. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок з метою зміни цільового  призначення земельних  ділянок.

17. Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельних  ділянок та передачу їх  в оренду.

18. Про  надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Розгону Петру Адамовичу.

19. Про  затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок.

20. Про затвердження паспорту привязки 2-х тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності Цвігун Оксани Анатоліївни.

21. Про надання дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки  розташованих в межах населених пункту с.Старий Любар Житомирського  району Житомирської області.