21.04.2021 року відбулось п’яте засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті організацію діяльності якої забезпечує служба у справах дітей Любарської селищної ради.

На порядок денний виносилися питання про надання органом опіки та піклування дозволу на укладання договору дарування житлового будинку в якому зареєстровані та проживають малолітні діти; про надання органом опіки та піклування дозволу на укладання договору дарування житлового будинку та земельної ділянки неповнолітньому; розглянуто 2 питання про надання органом опіки та піклування  висновку про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав; щодо визначення місця проживання  дитини; про участь  батька у вихованні доньки та порядок побачення з дитиною; про взяття на соціальний квартирний облік дитини – сироти; 5 питань про стан виконання громадянами батьківських обов’язків; розгляд та затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають на обліку, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Всі питання були попередньо вивчені працівниками служби у справах дітей та детально розглянуті, опрацьовані присутніми членами Комісії. Всі учасники, які запрошені були заслухані членами Комісії та за результатами засідання прийняті рішення для захисту прав та інтересів дітей.

 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ПИТАННЯ, ЯКІ СТОСУЮТЬСЯ ЗАХИСТУ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ І ПОТРЕБУЮТЬ КОЛЕГІАЛЬНОГО ВИРІШЕННЯ, ПРОСИМО ЗВЕРТАТИСЬ ЗА АДРЕСОЮ: 13100, СМТ. ЛЮБАР, ВУЛ. НЕЗАЛЕЖНОСТІ, 52, тел. (04147) 2-30-03