Фото без опису

 

З 05 травня в Житомирській області діє «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Відповідне рішення було прийнято 04 травня під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та затверджено протоколом № 26.

 

Звертаємо увагу, що «жовтий» рівень епідемічної небезпеки передбачає, зокрема такі карантинні обмеження:

  • масові заходи дозволяються лише за участі до 30 людей, з наповненістю 1 людина на 4 м² або заповненістю залу до 50%;
  • заборонено відвідувати установи соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку;
  • заборонена робота кафе, барів, ресторанів після 22:00 та до 07:00. Але дозволяється адресна доставка і обслуговування на виніс;
  • перевезення пасажирів відбувається тільки в межах сидячих місць;
  • обов’язково носити маски або респіратори у громадських будівлях.