Фото без опису
 

   Проєкт рішення сесії Любарської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків та зборів  на 2022 рік» розроблено відділом економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради. Проєктом регуляторного акта передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, ставки єдиного податку для платників І та ІІ груп, ставки транспортного податку, а також ставки туристичного збору за кожну добу тимчасового розміщення особи у місцях проживання, які забезпечать додаткові надходження до бюджету Любарської селищної територіальної громади для реалізації місцевих програм.

 

   Проєкт рішення сесії Любарської селищної ради  «Про встановлення  ставок та пільг із сплати  земельного податку  на 2022 рік» розроблено відділом економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради. Проєктом регуляторного акта передбачається виконати вимоги чинного законодавства та  забезпечити надходження до бюджету Любарської територіальної громади  для виконання програм соціально-економічного розвитку Любарської  територіальної громади.  

   Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних  проєктів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них.

Зауваження та пропозиції надаються до Любарської селищної ради   за адресою:

- 13100 смт. Любар, вул. Незалежності, 39  (відділ економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради - 2 поверх приміщення Любарської селищної ради).

- E-mail: ekonomika.liub@gmail.com

- за телефонами  098-237-06-71, 097-124-30-78.

Зауваження та пропозиції приймаються до 14 червня 2020 року в письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).