Фото без опису

     

       Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про захист економічної конкуренції» постановою Кабінету Міністрів України від 23.03.2016 №239 «Деякі питання відшкодування вартості препаратів інсуліну» відповідно до Програми «Цукровий діабет» на 2021-2022 роки, затвердженої 3 сесії 8 скликання Любарської селищної ради від 24 грудня 2020 року № 63 та з метою недопущення створення колапсу жителів Любарської  територіальної громади щодо отримання та забезпечення доступності лікарських медпрепаратів для забезпечення лікування хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукрового діабет – десмопресином.

     Відділ соціального захисту населення, сімейної політики, праці та охорони здоров’я Любарської селищної ради  повідомляє про оголошення конкурсу щодо відбору суб’єкта господарювання, який буде здійснювати відпуск препарату інсуліну на підставі виписаних рецептів закладами охорони здоров’я до 31.12.2021 р. в межах визначеної суми коштів жителям громади.

Умови участі суб’єктів господарювання:

  • аптечні заклади повинні бути розташовані на території Любарської селищної територіальної громади;
  • обов’язкова наявність ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами;
  • бути готовими працювати в борг з відстроченням терміну платежу, але в межах кошторисних призначень селищного бюджету територіальної громади на вказану ціль;
  • забезпечувати щоденний контроль виконання договору;
  • ціни на препарати інсуліну повинні бути в межах референтних, затверджених наказом міністерства охорони здоров’я.

Перелік документів, які необхідно подати:

  • лист-пропозиція на ім'я начальника відділу (Любіцька Неоніла Петрівна) про бажання укласти договір про відшкодування вартості препаратів інсуліну хворим на цукровий діабет;
  • ліцензія на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами;
  • виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • перелік  інсулінів, які підлягають відшкодуванню, із зазначенням ціни в межах референтних цін станом на 01.01.2020р. та в обов’язковому порядку мають бути внесені до Державного реєстру лікарських засобів.  

    Перевага буде надаватися тим суб’єктам господарювання, які відповідатимуть вищеназваним вимогам та запропонують найнижчі ціни. Документи подавати до 1200 години  27.05.2021р. у відділ  соціального захисту населення, сімейної політики, праці та охорони здоров’я Любарської селищної ради (смт. Любар вул. Незалежності, 39? І поверх приміщення Любарської селищної ради).