Фото без опису

   Наприкінці кожного навчального року стало гарною традицією проводити зустріч керівництва Любарської селищної ради та області із випускниками загальноосвітніх шкіл, які розпочинають самостійне життя без батьківської підтримки.

Зі щирими побажаннями та мудрими словами завжди йти в перед, знайти правильний шлях у житті та здобувати знання звернулися до випускників Володимир Герасимчук та його заступники, також кожному вручили подарунки. На цьому приємності для випускників не завершилися, адже у супроводі начальника служби у справах дітей – Лесі Ющенко, діти вирушили до Житомирської районної державної адміністрації, де зібралося майже п’ятдесят випускників – дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Фото без опису

Фото без опису

З цієї нагоди був організований телеміст, який сполучив чотири райони Житомирщини та випускники мали нагоду почути щирі привітання у свою адресу від керівництва області. Кожному випускнику вручили матеріальну допомогу та пам’ятні подарунки. Наприкінці всі мали можливість насолодитись виступами молодих талантів, а також в кінці заходу у небо злетіли голуби, як символ віри у гарне та щасливе майбутнє.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Цьогоріч в навчальних закладах Любарської селищної ради п’ять випускників 11 класів, які залишились без батьківської підтримки, всі діти мають мрії та  планують вступати до ВНЗ. Отож, в добру путь дорогі випускники! Успіхів на всіх життєвих стежках та дорогах!

 

Служба у справах дітей Любарської селищної ради