Що є найціннішим скарбом у світі?

Золото, діаманти, сапфіри?

Ні!

Фото без опису

Найціннішим скарбом людства і кожної країни зокрема є діти. Діти – наше майбутнє, продовження не тільки нас самих, а й нашого роду, нашої Держави. Кожна дитина – чистий струмок і щоб він залишався таким, його потрібно постійно підживлювати джерелами любові, ніжності, добра та оберігати від усіх бід і негараздів. Тож сьогодні, 1 червня, в Україні та світі традиційно відзначається День захисту дітей.

З цієї нагоди відділ культури, туризму та організаційно-масової роботи Любарської селищної ради організував захід, в ході якого юні глядачі з усієї громади, мали змогу подивитися, та безпосередньо взяти участь у театралізації улюблених дитячих казок, як от «Пригоди Буратіно», «Ріпка», «Колобок» тощо. Також були організовані різноманітні ігри, забави, вікторини, майстер-класи. Крім цього дітки мали змогу проявити свої таланти взявши участь у конкурсі малюнків на асфальті та інших, не менш захоплюючих і цікавих конкурсах.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Довідково. Свято було засновано у 1949 році за рішенням сесії Міжнародної демократичної федерації жінок. Уперше відзначалося у 1950 році в 51 країні світу. В Україні День захисту дітей відзначається згідно з указом Президента від 30 травня 1998 року.