Фото без опису

 

Серед пріоритетів програми Президента «Велике будівництво» ремонт доріг. У 2021 році в Житомирській області планується побудувати / реконструювати майже 250 кілометрів доріг.

Так, проводиться капітальний ремонт ділянки дороги С 061501 Олевськ – Покровське км 0+000 – км 8+000. Протяжність ділянки ремонту – 8,0 км.

Фото і відео за посиланням: 

https://oda.zht.gov.ua/news/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshhyni-tryvaye-kapitalnyj-remont-avtodorogy-mistsevogo-znachennya-olevsk-pokrovske/

 

Фото без опису

 

У рамках реалізації на Житомирщині програми Президента «Велике будівництво» триває реконструкція Житомирського обласного краєзнавчого музею.

З метою збереження пам’ятки архітектури та облаштування внутрішніх приміщень під музейні потреби Житомирського обласного краєзнавчого музею у 2019 році розроблено проєкт з ремонтно-реставраційних робіт будівлі Магістрату.

Фото і відео за посиланням: 

http://zhytomyr-rda.gov.ua/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshchyni-tryvaie-rekonstruktsiia-budivli-mahistratu-u-zhytomyri-video-foto/

Фото без опису

Також завершено роботи у приміщенні ще однієї амбулаторії загальної практики сімейної медицини на території Гришковецької громади.

«Це вже четверта сучасна сільська амбулаторія, що готується цього року до відкриття в рамках програми Президента «Велике будівництво». Загалом протягом 2020-2021 років в області завершено роботи вже на 13 таких об’єктах», – повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Деталі за посиланням: 

http://zhytomyr-rda.gov.ua/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshchyni-blyzko-5-tysiach-zhyteliv-hryshkovetskoi-hromady-nezabarom-obsluhovuvatymutsia-u-novij-ambulatorii/

 

Житомирська РДА