Фото без опису

У травні 2021 року завершилися командно-штабні навчання з 117, 119 бригадами територіальної оброни.  За допомогою офіцерів ТрО Житомирської області особовий склад військовозобов’язаних Прилуцького району Чернігівської області отримав практичні навики щодо виконання завдання по захисту важливих об’єктів, перекриття державного кордону, знищення диверсійно-розвідувальних груп. Керівники, які були призначені до навчань, якісно та на високому професійному рівні здійснили навчання особового складу та забезпечили виконання поставлених завдань.

Від Любарського РТЦК та СП участь у зборових заходах взяв заступник військового комісара з територіальної оборони майор Андрій КУПРИНЕНКО.

За сумлінну плідну працю, вагомий особистий внесок у справу навчання особового складу, високий рівень професійної майстерності, активну життєву позицію під час проведення навчальних зборів з територіальної оборони він був нагороджений грамотою військового комісара Прилуцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковника Івана Черняка.

 Згідно наказу командувача військ оперативного командування «Північ» №249 від 27.05.2021   за сумлінне виконання службових обов’язків, проявлену розумну ініціативу під час проведення командно-штабного навчання з 117, 119 бригадами територіальної оборони майору Куприненку Андрію Миколайовичу оголошено подяку.

 

Любарський РТЦК та СП