23 червня виповнюється рік, як співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області взяли під охорону Любарський районний суд.

На посту пропуску та охорони працівників та відвідувачів суду щодня зустрічають два співробітники Служби, що виконують завдання з охорони приміщень та громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, а також забезпечують безпеку учасників судового процесу.

За рік до приміщень суду з дотриманням заходів протиепідемічної безпеки забезпечено пропуск близько 4 тисяч громадян, попереджено пронесення 16 заборонених предметів, переважно ножів.

«У своїй більшості відвідувачі Любарського суду – це законослухняні громадяни, які залишають за межами суду предмети, що можуть становити небезпеку для інших. Нагадуємо, що до приміщень судів забороняється пропуск осіб із боєприпасами, вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, колюче-ріжучими предметами, балончиками, спорядженими речовиною сльозогінної дії, наркотичними, легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами»,  - говорить начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук.

Керівництво суду високо оцінює роботу співробітників Служби судової охорони.

«Ми дійсно почуваємося в безпеці, коли щоранку бачимо їх на посту – у формі, зі спеціальними приладами та засобами. Дуже важливо, що вони є таким «орієнтиром» для відвідувачів, які часто губляться, зайшовши до фойє установи. Щиро вітаємо співробітників управління з річницею взяття під охорону нашого суду і бажаємо їм міцного здоров’я, бадьорості, задоволення від роботи та гідної оплати праці!» - побажала керівник апарату Любарського районного суду Ольга Іванова.

 

Пресслужба Територіального управління

Служби судової охорони у Житомирській області