Щиро вітаю з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини. Обравши одну із стародавніх і шанованих професій, ми вносимо  вагомий внесок у забезпечення ветеринарного благополуччя, безпеки області і країни в цілому.

  Прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю, гуманізм, високий професіоналізм та компетентність. Наша праця – складна і відповідальна. Ветеринарна медицина  безпосередньо впливає на розвиток тваринництва в Україні, посилення конкурентоспроможності  нашого сільського господарства та харчової галузі на світових ринках. Від результатів нашої роботи залежить безпека продуктів, а значить, і здоров’я людей, що споживають їх.

  Низький уклін ветеранам галузі, які самовідданою працею створювали й удосконалювали матеріально-технічну базу та  й досі передають свій досвід молодшому поколінню. Дякую вам за досягнуті успіхи, за працелюбність і щедрість душі, теплоту сердець! Бажаю Вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів!

 

Начальник Любарського управління

Головного управління Держпродспоживслужби    

В Житомирській області                                                                         Віктор Пятківський