Дорогі школярі, вчителі, викладачі та студенти Новочорторийського державного аграрного технікуму, учні, викладачі та майстри виробничого навчання Любарського професійного ліцею, батьки!

 

Щиро вітаю Вас з початком нового 2021-2022 навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

1 вересня – це день, з якого починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях.

Щирі вітання студентам - майбутнім спеціалістам своєї сфери. Вірю, що знання, здобуті під час навчання, принесуть успіхи у майбутній професії.

Я бажаю всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах ваших навчальних закладів. Цінуйте своїх учителів, викладачів — людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, друзів. Будьте впевнені у власних силах і здібностях.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ми вдячні Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом з молодою генерацією. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

Зі святом, шановні учасники освітнього процесу!

 

З найкращими побажаннями,

селищний голова Володимир Герасимчук