Фото без опису

 

Шановні педагоги, обслуговуючий персонал, учні та батьки

Любарської територіальної громади!

 

Сердечно вітаємо Вас з початком нового навчального року та Днем знань!

День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня везе шкільним автобусом, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

У ці дні урочисто лунає знайома і дорога всім мелодія Першого дзвоника. Надзвичайно хвилююче вона звучить для першокласників, які в цей святковий день ступають на дорогу Знань. З особливим трепетом звертаємось до першокласників – нехай їх шлях буде захоплюючим, цікавим та надзвичайно пізнавальним. Гарної їм подорожі країною знань! Великих успіхів бажаємо також одинадцятикласникам.

У цей день хочеться сказати слова щирої вдячності усім, хто присвятив своє життя нелегкій освітянській справі, Вам шановні педагоги. Саме завдяки вашій щоденній праці твориться майбутнє країни. Яскрава, творча, ініціативна особистість – це портрет учителя нової доби. Віримо у Вашу мудрість, професіоналізм і терпіння.

Докладатимемо зусиль, щоб разом з Вами реалізувати непрості завдання в питаннях реформування української освіти. Від усієї душі бажаємо вам злагоди, добра, натхнення, задоволення від результатів своєї праці! Зичимо, щоб кожен ваш день був сповнений радістю, щастям та теплом людської подяки за добрі справи. Нехай 2021/2022 навчальний рік стане роком нових професійних досягнень, цікавих відкриттів та особистих звершень, а життя виставляє лише гарні оцінки!

Міцного Вам здоров’я та безмежно вдячних учнів!

 

З глибокою повагою, депутати Житомирської обласної ради Віктор Йосипович Развадовський та Ігор Іванович Сабадаш.