Любарська селищна рада оголошує конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради.

Любарська селищна рада є організатором конкурсу та самостійно забезпечує його проведення.

Конкурс проводиться відповідно до Закону України про автомобільний транспорт (далі-Закон) та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. №1081 (із змінами) (далі - Порядок).

Умови проведення конкурсу затверджені рішенням сесії Любарської селищної ради «Про затвердження  Умов організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради» №652 від 06.06.2021р., розміщені на офіційному сайті Любарської селищної ради ( в розділі регуляторні акти).  

Перелік об’єктів конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради (затверджені розпорядженням селищного голови №163 від 31.08.2021р).

№ маршруту/

рейсу

Об’єкт конкурсу, найменування маршруту

Коротка характеристика об’єкту конкурсу, час відправлення кінцевих пунктів

Протяжність, км

Кількість оборотніх рейсів

Особливості періодичності перевезень

1.

1

Любар – Нова Чорторія

Відправлення АС Любар  7.40, 10.00, 11.50, 13.20, 17.00

Відправлення АС Нова Чорторія 8.25, 10.45, 12.35, 14.50, 17.50

18

5

Щоденно у звичайному режимі

2.

4

Любар-Вигнанка

Відправлення з АС Любар 06.15, 10.20, 16.45,

Відправлення з АС Вигнанка 6.50, 11.00, 17.20

17

3

Щоденно у звичайному режимі

 

Для участі у конкурсі перевізники - претенденти подають окремо щодо кожного об’єкту конкурсу документи:

1.Заява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на
автобус
них маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради (Додаток 1 до Умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради).

2.Відомості про автобуси, які будуть використовуватися
на автобусн
их маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради. (Додаток 2 до Умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради).

3.Відомості про додаткові умови обслуговування маршруту (Додаток 3 до Умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради).

4. Анкета до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради або продовження строку дії договору (дозволу). (Додаток 4 до Умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради).

Плата за участь у конкурсі не вноситься.

Документи, подані перевізником-претендентом для участі у конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.  

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою «№1», який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою «№2», який містить документи з інформацією про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

Кінцевий строк подання документів для участі в конкурсі до  17 вересня 2021р.

! Документи на участь у конкурсі подаються за адресою: 13101, Житомирська область, Житомирський район, смт Любар, вул. Незалежності,39, 2 поверх кабінет відділу економічного розвитку та інвестицій, в робочі дні: пн.-пт. з 08.00 год. до 17.00 год. , обідня перерва з 12.00 год. до 13.00 год.

Перевізники-претенденти повинні використовувати бланки документів для участі у конкурсі затверджені рішенням сесії Любарської селищної ради «Про затвердження  Умов організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради» №652 від 06.06.2021р. Отримати бланки документів перевізники-претенденти зможуть у відділі економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради за адресою: 13101, Житомирська область, Житомирський район, смт Любар, вул. Незалежності,39, 2 поверх

Конкурс відбудеться 1 жовтня 2021р. Початок засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування, що проходить через населені пункти Любарської селищної ради  о 10  годині за адресою: смт Любар, вул. Незалежності, 38 , зала засідань Любарської селищної ради.

Для довідок з питань проведення конкурсу звертатись у відділ економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради тел. 0971243078, а також за ( ел. адреса ekonomika.liub@gmail.com).

Умови конкурсу

У конкурсі на визначення автомобільних перевізників перевізників на автобусних маршрутах загального користування, що проходить через населені пункти Любарської селищної ради можуть брати участь автомобільні перевізники, які мають ліцензію на той вид послуг, що виносяться на конкурс, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси , які відповідають вимогам чинного законодавства.

Досвід роботи перевізника-претендента , пов’язаний з перевезенням пасажирів, повинен становити не менше одного року.

Транспортні засоби, які плануються використовувати на вказаних маршрутах, повинні мати не менше 16 місць для сидіння пасажирів, відповідати за технічними та екологічними показниками вимогам чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту.

Наявність у перевізника резерву автобусів для заміни рухомого складу в разі виходу техніки з ладу та не менш одного транспортного засобу пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.