Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань  та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1.Про внесення змін до бюджету Любарської селищної територіальної громади на 2021 рік.

2.Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища.

3.Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкти.

4.Про затвердження кошторисної документації по поточним ремонтам об’єктів комунальної власності.

5.Про надання дозволу на розроблення Схеми санітарного очищення населених пунктів та затвердження технічного завдання на розробку Схеми санітарного очищення населених пунктів Любарської селищної ради на 25 років.

6.Про  затвердження Положення про військово-облікове бюро.

7.Про  внесення змін до договору оренди комунального майна від 25.04.2021 № 1 щодо зміни назви сторони.

8.Про  внесення змін до складу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при центрі соціальних служб Любарської селищної ради.

9.Про намір створити спостережну раду при комунальному некомерційному підприємстві «Любарська лікарня» Любарської селищної ради Житомирської області та затвердження Положення про неї.

10.Про перейменування закладів освіти Любарської селищної ради та затвердження Статутів в новій редакції.

11.Про відкриття групи продовженого дня у Новочорторийському ліцеї.

12. Про приведення у відповідність категорії посад та рангів старост.

13.Про внесення змін до Положення про старосту.

14. ---

15.Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Реконструкція водомережі в смт. Любар, Любарського району, Житомирсьої області (встановлення модуля з водопідготовки та будівництво майданчика під модуль) (коригування проекту)»

16.Про внесення змін до Статуту Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Любарської селищної ради

17.Про затвердження Положення про конкурсний відбір директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Любарської селищної ради

18.Про затвердження рішення виконавчого комітету селищної ради

19.Про звернення депутатів Любарської селищної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України

20.Про  відміну електронного аукціону з передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності Любарської селищної ради

Питання агропромислового
комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

1.Про  надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення  земельних  ділянок комунальної власності в межах та за межами населених пунктів.

2.Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності учасникам бойових дій.

3.Про  передачу земельних  ділянок в оренду  для  сінокосіння та випасання худоби, городництва.

4.Про  передачу  в оренду земельних ділянок  юридичним особам.

5.Про  припинення права користування земельними ділянками.

6.Про надання дозволу на розробку технічних  документацій із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок.

7.Про  надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок що перебувають у користуванні громадян.

8.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

9.Про затвердження технічних документацій землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам право власності на які  отримано відповідно до цивільно-правових угод та судових рішень.

10.Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних  ділянок у власність.

11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду.

12.Про внесення змін в додатки до рішень сесії та визнання такими, що втратили чинність.

13.Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок.

14.Про  надання дозволу на виготовлення  технічної документації щодо поділу земельної ділянки.

15.Про надання дозволу  на розробку технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної  ділянки, розташованої за межами с.Коростки Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

16.Про надання дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних  ділянок, розташованих на території Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

17.Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  в оренду.

18.Про передачу в  оренду земельної ділянки   ФГ «Нове життя 2019».

19.Про  надання дозволу на розробку проекту із землеустрою  відведення земельної ділянки з подальшою передачею її в оренду.

20.Про погодження  у створенні  ландшафтних заказників місцевого значення на території Любарської селищної ради.

21.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  інвентаризації земельної ділянки розташованої за межами села Новий Любар Житомирського району Житомирської області.