Фото без опису

За ініціативи Офісу Президента України щодо проведення тижня спорту в Україні, з метою розвитку фізичної культури та спорту, популяризації соціального проекту «Активні парки – локації здорової України» 29 вересня в Любарській СТГ організували та провели змагання серед керівництва, працівників, депутатського складу та населення Любарської територіальної громади, активної молоді та за участю параолімпійської чемпіонки Ольги Кравчук, яка на VII Зимових Параолімпійських іграх 1998 р. в м. Нагано, Японія у лижних гонках здобула срібну медаль.

До програми Спортивних ігор входили такі змагання: сет для жінок (прижки через скакалку, виконання вправ на лінійці, згинання рук від опори, тощо), сет для чоловіків (смуга перешкод, підтягування, вис на перекладині, віджимання на брусах, тощо).

Переможці змагань були нагороджені грамотами та медалями відповідного ґатунку.

ДОВІДКОВО: Близько 100 «активних парків» уже відкрито в різних куточках України (в тому числі і в Любарській СТГ), а до кінця року з’явиться ще близько 600 активних локацій.

Кожен «активний парк» оснащений QR-кодами, завдяки яким відвідувач має змогу провести тренування будь-якої складності, обравши власного тренера серед зірок естради, кінематографу, професійних спортсменів, або провести тренування з Президентом України.

Ця програма Президента орієнтована на всі вікові категорії та групи населення. Мета програми - залучення якомога більшої кількості наших громадян до регулярних занять спортом, зміцнення здоров’я українців та зниження показників захворювань, що виникають через недостатню фізичну активність, покращення якості та тривалості життя населення.

 

ФОТОЗВІТ за посиланням: 

→ https://lubarska-gromada.gov.ua/album/7920/