Фото без опису

   Любарська селищна рада щиро вітає з професійним святом вчителів, викладачів Новочорторийського технолого-економічного фахового коледжу, викладачів та майстрів виробничого навчання Любарського професійного ліцею, працівників дошкілля, інклюзивно-ресурсного центру та позашкільної освіти з Днем працівників освіти.

Шановні освітяни!

   Своєю нелегкою працею Ви вносите величезний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

   Щиро дякуємо Вам за самовіддану працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас даруєте своїм вихованцям. Переконані, що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості.

   Нехай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжує успіх. Хай щедрою буде до Вас доля, обминають життєві негаразди, а Ваші серця зігріває людська шана та любов. Бажаємо Вам натхнення, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини.