Фото без опису

Рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення з метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі, загибелі та травмування людей на них. Сьогодні такі заходи фахівці ДСНС провели із жителями с. Юрівка Житомирського району.

Вогнеборці під час спілкування з населенням наголосили на дотриманні правил пожежної безпеки під час перебування у побуті та порядку дій у разі виникнення займання. Проводка повинна бути в належному і справному стані, а електричні обігрівачі потрібно використовувати лише належної якості. Ні в якому разі не можна залишати без догляду прилади, що топляться, - зазначали рятувальники.

Співробітники ДСНС акцентували увагу, що ні в якому разі не можна застосовувати для розпалювання печей легкозаймисті та горючі рідини. Також необхідно переконатися, що на печі не залишився одяг, дрова або інші горючі предмети та матеріали. Фахівці ДСНС наголосили, що будь-яка недбалість може призвести до великого лиха – матеріальних втрат, травмування, а то навіть і до загибелі. Кожному громадянину залишили листівки та пам’ятки із застережливою інформацією.

До того ж, в обов’язковому порядку рятувальники доводили до населення послідовність дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.