Фото без опису

Щороку 3 грудня разом зі світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди, які потребують особливої допомоги і уваги. Користуючись нагодою, дякую всім, хто опікується ними, адже надання їм щоденної підтримки, й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Від щирого серця хочеться побажати витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності свої плани та задуми всім тим, хто потребує особливої уваги. Побажати вам теплих стосунків з вашими близькими, творчої наснаги, бадьорості духу та міцного здоров’я і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей, та міцної сили волі, що ці можливості породжує.

Селищний голова  Володимир ГЕРАСИМЧУК