22 ГРУДНЯ, у залі засідань Любарської селищної ради відбулося четверте  засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Любарської селищної територіальної громади на період до 2027 року за участю залученого експерта зі стратегічного планування Дмитра Клименка.

Нагадаємо, що робоча група сформована з представників виконкому, бізнесових кіл, громадських та молодіжних організацій, політичних партій різного спрямування. Склад робочої групи затверджується розпорядженням селищного голови. Робоча група працює постійно на основі Положення, на засадах повної добровільності, самовідданості та безкорисливості. 

Модератор засідання начальник відділу економіки та інвестицій Олександр Коржук розповів про напрацювання під час попередніх зібрань робочої групи.

Під час засідання:

  • узгодили кількість проєктів та їх розподіл у розрізі стратегічних цілей та завдань Стратегії;
  • активно працювали у групах, а саме: визначали доцільність та пріоритетність проєктів розвитку кожної стратегічної цілі;
  • аналізували фінансове забезпечення виконання завдань Стратегії;

Разом із тим обговорили порядок проведення громадських презентацій та інших кроків, які необхідно здійснити для ухвалення Стратегії на сесії Любарської селищної ради.