Фото без опису

Потурбуймося про своєчасність оформлення та належний стан Ваших документів!

Нагадуємо, що під час карантину оформити ID-картку, закордонний паспорт або вклеїти фото за віком можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби  - незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Для громадян, які досягли 14-річного віку, та отримують паспорт громадянина України вперше - адміністративна послуга безоплатна.

Великі переваги ! Є можливість скористатися безкоштовною комплексною послугою ID-14, що передбачає одночасне оформлення паспорта при досягненні особою 14-річного віку разом з присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Міграційна служба проводить роботу  щодо отримання послуги із внесення Кваліфікованого електронного підпису (КЕП) на чіп (БЕН) у паспорті громадянина України у формі картки (ІD) з метою забезпечення отримання громадянами України адміністративних послуг, що надаються в електронному вигляді.

Громадяни мають змогу скористатися  записом до електронної черги на офіційному сайті ДМС України або подати необхідні документи безпосередньо в територіальному підрозділі Міграційної служби.

Отримати інформацію щодо стану оформлення біометричного документа можна на офіційному веб-сайті ДМС.

Бережіть себе і будьте здоровими!

 

Любарський сектор УДМС у Житомирській області